Groepslessen

Iedereen heeft een ander beeld bij het horen van het woord boksen. Evenals er verschillende verwachtingen zijn als we het gaan hebben over bokstrainingen. Vandaar dat ik hier wil beschrijven wat je in mijn bokslessen kan verwachten. Naast de bokslessen bied ik ook lessen als Booty Camp en Yin Yoga aan waarover in de link meer verteld wordt;

Laat ik daarbij één ding voorop stellen: boksen is dé ultieme fullbody en mind workout voor iedereen!  En daarnaast verbrand het gemiddeld 300 kcal meer in een uur dan fitnessen!

Na een lekkere warming up word je door middel van het aanleren van de boks technieken optimaal getraind. Door de focus die je hebt om de combinaties goed uit te voeren, vergeet je even je dagelijkse zorgen. Je bent samen met anderen voor één uur even helemaal één met elkaar. Je traint je coördinatie, balans, uithoudingsvermogen, conditie, kracht, motoriek, zelfvertrouwen & zelfverzekerdheid. Met minimaal 2x per week trainen ga je je lichamelijk én mentaal sterker voelen. Een betere combinatie van fysieke training en mentale ontlading bestaat er niet!

Alle lessen worden gegeven aan de Scheldestraat 1 in Den Bosch.

Meld je snel aan voor een proefles!

20200118_161310